Handelsbetingelser

Varer

Alle vare er inkl. brugtvaremoms  dvs. moms kan ikke fratrækkes.

Produkterne i Tingstedets shop er primært brugte varer. Såfremt der er tale om et nyt ubrugt produkt, vil dette fremgå af siden. Ligeledes gøres opmærksom på, at varerne er af forskellig kvalitet. Alle varer leveres i pæn og hel tilstand. Der skelnes ikke mellem 1. og 2. sorteringsvarer.
Da vores salg ligeledes foregår fra vores fysiske butik kan det forekomme, at produkter er udsolgte på trods af, at de fremgår af webshoppen. Skulle dette ske, kontakter vi dig naturligvis med henblik på en aftale om levering.

Betaling

Tingstedet modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Tingstedet krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

Levering koster max 50,-kr. i Danmark og er gratis ved køb over 500,- kr. ved forsendelser i Danmark
Ved levering udenfor Danmark tillægges fragtomkostninger.
Tingstedet efterstræber at varen sendes samme dag ordren er indgået.
Tingstedet sørger for levering med PostNord til den adresse der er opgivet ved bestillingen.
Tingstedet kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, sender Tingstedet naturligvis en ny leverance uden beregning.

Reklamationsret

Tingstedet yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Tingstedet inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholderTingstedet returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Vi gør opmærksom på at brug af opvaskemaskine til opvask af produkterne, kan skade varen og at dette betragtes som forkert håndtering af varen.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Tingstedet
Slotsgade 34
3400 Hillerød

Tlf.  +45 48 24 45 04

Mobil:  +45 20 82 45 08
E-mail: antik@tingstedet.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Tingstedet har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen under hensyntagen til nedenstående betingelser:
Varen, der returneres, skal være i samme stand, som ved købet.
Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.